Skip to content

BİUD | Belge İnceleme Uzmanları Derneği

Bulunduğunuz sayfa:
Seyfettin ARIKAN


Polis Koleji, Polis Akademisi ve Ankara Hukuk Fakültesi mezunu. 1966 yılında Polis Akademisi'ni bitirdikten sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Kriminal Laboratuvarları Daire Başkanlığı'na asistan olarak atandı. Bu labotaruvarın Grafoloji ve Sahtecilik Bölümü'nde 5 yıl asistanlık yaptıktan sonra 1972 yılında sahasında uzman oldu ve 1980 yılına kadar görevine devam etti.

1980-1990 yılları arasında Polis Akademisi Kriminalistik Öğretim Görevlisi olarak çalıştı.

1972 yılından itibaren İş Bankası, Vakıflar Bankası, Bilkent Üniversitesi'nde konusu ile ilgili (yazı, imza, tahrifat...) incelemeleri yaptı.

Yine 1972 yılından sonra ve devamlı olarak gerek Ankara Mahkemeleri'nden verilen resmi ve gerekse tarafların özel olarak talep ettikleri incelemeleri tamamladı.

Görev süresi içinde çeşitli Avrupa ülkelerinde bulunan Polis Laboratuvarları'nda incelemelerde bulundu ve toplantılara katıldı.

Halen Ankara'da ikamet etmekte olup mahkemelerden kendisine verilen ve diğer şahısların istedikleri görev sahası içindeki incelemeleri yapmakta ve aynı zamanda sahası ile ilgili olan konularda avukatlık hizmetini yürütmektedir.


E-mail: Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

Emekli Emniyet Müdürü
Adres:
İzmir Cad. Moda Çarşısı A Blok Kat:1 No: 106 Kızılay-Ankara

Kriminalistik Uzmanı
Telefon:
(0312) 418 90 92- 418 09 00  GSM: (0532) 653 28 26  Fax: (0312) 418 90 92

 

BİUD - Belge İnceleme Uzmanları Derneği

Duyuru ve Etkinlikler

Yeni Web Sitemiz Açıldı
Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni web sitemiz yayına açılmıştır.





Arama

Ziyaretçi Defteri

Ziyaretçi Defteri - Görüşleriniz bizim için değerlidir...

Üye Girişi

Üye Girişi

Üç Günlük Hava Tahmini

İstanbul Hava Durumu

İstatistikler

Ziyaretçiler: 342179

Kimler Sitede


SİTE TASARIM & PROGRAMLAMA - KDS | COMPETAN Bilgi Teknolojileri | Profesyonel Web Projeleri - Web Tasarım - Hosting - Alan Adı Tescili - Köy Dernek Sitesi - Köy Sitesi - Dernek Sitesi -  - Köy Dernek Web Sitesi - Köy Web Sitesi - Dernek Web Sitesi - Kişisel Web Sitesi - Şirket Web Sitesi - Kişisel Site - Şirket Sitesi - Şahıs Sitesi - Şahıs Web Sitesi